SNØSTORM

Hei!

For en dag,sier jeg bare! Det er skikkelig snøstorm her i Hokksund, og jeg, Astrid og Carine har solgt vg i to timer. Orket ikke selge mer etter disse to timene, vi hadde jo ikke følelser i henda eller noe, så vi bestemte oss for å gå hjem igjen. Vi hadde jo medd snow racer, så det gikk litt fortere. Vi stoppet etterhvert innom bensinstasjonen for å bvarme oss litt, kjøpte en varm grillpølse og brus. Har fortsatt ikke blitt ordentlig varm ennå, så etter vi har skrivd sånn greier til vg, så skal vi lage en varm kopp kakao. Det er det beste med å komme inn skikkelig kald, også få en deilig, varm kopp kakao.

Jeg skal vel hjem  i 17-tiden, for Astrid skal på sånn julegrantering, så da skal jeg spise pepperkaker, sette meg foran peisen med godstolen min (haha), og et sånn kjempebløtt pledd over meg med en varm kopp kakao igjen. Ah, det er det jeg elsker med julen! Tenker jeg kommer til å finne litt mer julepynt også:-)

Har dere snøstorm hjemme?
vburud


Haha, fant noen flaue bilder av meg på pcen i stad, kanskje jeg kommer til å legge ut noen av de!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vburud

vburud

13, Nedre Eiker

Hei og velkommen til min blogg!^ Jeg er en jente på 13 år,starter dagen med et smil og fortsetter sånn! Håper dere liker bloggen min:-)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits