Hvor blir dere av?


Hvor blir dere av? Jeg vet ikke helt hvorfor det synker med lesere, det stod på 145 i går og på morgen i dag 131 og nå 112? Dere kan ikke forvente jeg blogger  mange innlegg hele tida, jeg blogger når jeg får tid og har blogglyst. Det er ikke mye å blogge om nå som jeg er litt sjuk. Jeg har masse annet å tenke på enn bare blogg. Jeg sier ikke at jeg ikke tenker på dere, men jeg kan ikke bare tenke på bloggen, for det er mer som er viktigere også, håper dere skjønner det jeg mener :-)  Jeg drar i morgen tidlig, og skal prøve å mobilblogge om jeg får til! Eller så blogger jeg når jeg kommer hjem. Kommer til å ha med kamera, så det blir bilder på Søndag eller Mandag! Så det er bare å vente.

Jeg blogger senere eller ikke om så lenge, og håper det er bedere, for dere aner ikke hvor mye dere betyr for meg:-) Det skal dere vite.Allthetime_large
Kamilla VB

Én kommentar

Kamilla B

30.jun.2010 kl.18:18

Du må ikke se på den røde og blåe greia ved siden av bloggen din.. Den viser helt feil statistikk. Gå heller inn på statistikk fra bloggen din du. Der får du det riktige tallet ;)

Skriv en ny kommentar

KAMILLA VB

KAMILLA VB

12, Øvre Eiker

Heia! Mitt navn er Kamilla, jeg er 13 år og bor i Hokksund. Jeg starter dagen med et smil, og fortsetter sånn! Håper du liker bloggen min! :-)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits