EN FORSKJØLET KAMILLA VB


Jodda, sant så sant. Nå har jeg startet å bli forskjølet IGJEN! Jeg er så lei av å være det hele tiden. I sommer skal liksom alt være bra,så kommer den forbaskadde forskjølelsen. Jeg er bare så lei så lei så lei!! Eller så har jeg hatt en fantastisk dag. 

Igår overnattet jeg hos bestemoren min, bare fordi Vi jeg ville og fikk veldig lyst. Idag dro vi oppover mot hytten dems og koste oss og hadde det gøy, men dro hjem klokken 13.00. Vi kom hjem og ryddet inn ting som vi hadde tatt med til hytta. Jeg vasket stoler,bord og kostet på ''trammen'' som de kaller det. Siden jeg hadde hjulpet henne med å gjøre litt ting og tjente 200 kr og 200 kr i går, fordi jeg hadde passet tilde. Så jeg har tjent 400 kr på to dager, så lett er det egentlig å tjene penger, så jeg skal fortsette og gjøre arbeid ute og inne og tjene litt penger, for jeg er nemlig litt blakk!

Hva gjør dere for å tjene penger raskt?
Hvor mye tjener dere for hver gang eller i uken?
Kamilla VB

3 kommentarer

ADRIENNE -

29.jun.2010 kl.22:58

Panter flasker :a

<3 Matilde

29.jun.2010 kl.23:54

Jeg tjener ikke noe. jeg kan heller øsnke meg noe og tjene meg opp til den tingen;)

Jeg går ut med søpla, rydder rommet osv...

Ha en kjempefin sommer! ♥

Carine

30.jun.2010 kl.09:42

God bedriing <3

Skriv en ny kommentar

KAMILLA VB

KAMILLA VB

12, Øvre Eiker

Heia! Mitt navn er Kamilla, jeg er 13 år og bor i Hokksund. Jeg starter dagen med et smil, og fortsetter sånn! Håper du liker bloggen min! :-)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits