Jeg har endelig bestilt det jeg ville ha

Hei igjen!

Jeg digget solbrillene til Jørgen og Kristian i klassen, så jeg tenkte jo å bestille meg noen selv ! Hvis du skal ha de solbrillene bestiller du på coolshop.no . Jeg syntes de har sinnsykt kule solbriller og hvertfall disse. Jeg bestilte i farge svart, jeg syntes de var fine. Det går ann og kjøpe 4 pack med farge: lilla,grønn,rød og svart. Det er sånnr glass du ikke kan se øyene, det er sånn speil på en måte! Dere kan jo se selv hvem jeg skal ha:

http://coolshop.no/4-pack-billionaire-solbriller_2570.html, gå inn her og se de fire fargene :-) Veldig fine farger og sommerlige farger syntes jeg da :-)

Jeg syntes de er ordentlig behaglige å ha på, åja, det er egentlig ikke noe negativt med de solbrillene.
Hvis dere har noen ubehaglige solbriller dere ikke liker, vet dere hvilken nettside og hvem solbriller du burde kjøpe deg :-)   Det koster 139,-  ,hvis jeg ikke tar feil. Det tar også ca 3-5 dager før du får dem.Jeg anbefaler og kjøpe før Fredag, eller så får du de ikke før uken etter. Jeg får mine på Mandag eller Tirsdag tenker jeg, for det er jo ikke oppe på Søndager! 

Men jeg skal blogge senere! 

Snakkes!
-kamillalism

hvis du har disse solbrillene, hva syntes du?  - jeg gir karakter 6!

2 kommentarer

Carine

18.jun.2010 kl.21:29

Kuult :)
Carine: Joda, det er vel det :)

Skriv en ny kommentar

kamilla<3

kamilla<3

12, Øvre Eiker

Hei! Jeg blogger om meg og min hverdag:) Jeg er ikke normal, men det er vell ingen. Legg igjen et spor etter deg ; D leser denne bloggen NÅ

www.kamillalism.blogg.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits