Ikke blogging på en stund.

Hallo!

jeg har en litt dårlig nyhet og det er det at:

Jeg kjøpte meg Sims3 og Sims3 og luksus og design stæsj. Min er det virus på og skal dermed på reprasjon i morgen, og da har jeg mammas pc, som jeg bruker nå. Den lasta jeg ned Sims3 på, men det var ikke plass, og mammas pc er ganske treg. Så den skal også på reprasjon i morgen, på Brox data i Mjøndalen. Aner virkelig ikke hvor lenge de er der, men jeg kommer til å miste alle lesere, men  jeg skal blogge med ENGANG pcen min er tilbake!
Skal uansett ønske meg Mac pc til bursdagen min, eller om jeg sparer penger nå og bruker bursdagspenger, det går vettu!  Det er sykt digge taster!   Her er faktisk et lite tips fra meg:

Du som har herpa pc nå eller du som ønsker deg ny pc eller vil ha ny pc. Så anbefaler  jeg Mac istedenfor vanlig pc, fordi: Mac er mye raskere og mye bedre kvalitet, behagligere taster, hehe. Og ja, det er liksom best i min verden.
++ du kan ta den med OVERALT! Du kan ta den med på bussen, hvis du skal på lang biltur. Ta med macen din.
Du har jo ikke nett på vanlig pc på andre steder. Håper dere skjønte litt ut av det lille jeg skrev. Nå er stakkars Tinemj på sykehus og har det nok ikke godt, jentami;(  Ønsker deg alt godt!   God bedring,ilu<3

Men da snakkes vi vel om noen .....dager?uker?   -HERREGUD! Åssen skal jeg klare og ikke blogge på mange dager?:( 


hva syntes du er bedre av Mac eller vanlig pc?

Ønsk god bedring til Tinemj dere også!  Det betyr vel alt for henne nå! :)<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kamilla<3

kamilla<3

12, Øvre Eiker

Hei! Jeg blogger om meg og min hverdag:) Jeg er ikke normal, men det er vell ingen. Legg igjen et spor etter deg ; D leser denne bloggen NÅ

www.kamillalism.blogg.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits