Pakking på høy kant!

Hallo:-)

Nå har jeg nesten ikke for så lenge siden(ehm, for en setning) pakket til helgen,da jeg reiser på flisa cup! Jeg gleder meg kjempemasse, det gjør nok de som skal være med. Men å være borte en hel helg og kose seg og spille håndball en hel helg! Hvor digg er ikke det? Lørdag blir det disco ogsånt + at vi har inngang til basseng, så bikinien ligger klar i kofferten. Jeg har ikke pakket ferdig,må ha med børste og masse annet, men klær og sånne ting har jeg fått med meg.
Vi tar bussen nedover og kjører vel ca 3 timer pluss at vi skal spise på veien. Jeg blir kjempefort bilsjuk, så jeg må nok ha en bilsjuktabelett. Da får jeg ikke blogget den helgen, men det får vel gå denne gang. Skal høre om jeg kan å igjen kamera til Fredag, for da har vi fri fra skolen, jippi!!  Tenkte at jeg da kunne fått tatt noen bilder,vett. Skal vel ut en tur og henge med venner også. Men reiser på kvelden. Oida, jeg vet ikke når vi reiser jeg, men vi reiser på kvelden.
Sjekker gmailen jeg!

Goooood night!<3

Skal du på flisacup til helgen? I så fall, hvis du skal, gleder du deg?:D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kamilla<3

kamilla<3

12, Øvre Eiker

Hei! Jeg blogger om meg og min hverdag:) Jeg er ikke normal, men det er vell ingen. Legg igjen et spor etter deg ; D leser denne bloggen NÅ

www.kamillalism.blogg.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits